Medarbejdere

Ole Hansen

Ole Hansen

+45 40 33 34 92

ole@ohabiler.dk

Direktør

Simon Junker

Simon Junker

+45 42 67 65 31

simon@ohabiler.dk

Medejer/Værkfører

Mikkel Reinecker

Mikkel Reinecker

+45 22 75 87 88

mikkel@ohabiler.dk

Sælger

Læs mere om Mikkel her

Kristina Renner Matthies

Kristina Renner Matthies

+45 22 62 11 56

kristina@ohabiler.dk

Kontorassistent

Læs mere om Kristina her

Hvordan Ole Hansen Automobiler blev til

Det hele startede i august 1977, da Ole Hansen var 16 år og kom i lære hos sin far Erik Hansen, som var ejer af Erik Hansen Automobiler i Søndersø – den største Toyota forhandler på Fyn. Efter endt læretid på 4½ år, blev Ole ansat som mekaniker. I 1989 kom der en mulighed for at blive værkfører. Det var Oles indtræden i Erik Hansen Automobiler, som en vigtig brik i familievirksomheden. Igennem de næste 17 år har Ole haft sin daglige gang på værkstedet og sørget for at der var styr på tropperne. Omkring 1979 har virksomheden byttet Søndersø ud, med en mere central placering på Stærmosegårdsvej i Odense SØ. I de 17 år, har der været et glidende generationsskifte, hvor Erik Hansen overdrog sin virksomhed til hans 3 sønner. Sønnerne har frem til salget i juni 2006 kørt firmaet videre med Erik Hansen på sidelinjen.

Efter salget af virksomheden, fortsætter Ole som eftermarkedschef indtil 2009, hvor Ole må erkende, at når man engang har været selvstændig, så er man altid selvstændig.

Han opsiger sin stilling og påbegynder opførelsen af det vi i dag kender som Ole Hansen Automobiler.

Den 2. februar 2010 slår Ole dørene op til sit eget firma med 2 mekanikere, en arbejdsmand og Ole selv som værkfører. Det går godt for Ole og i 2012 ansætter Ole en pladesmed efterfulgt af 2 voksenlærlinge i 2015. I dag huser Ole Hansen Automobiler en pladesmed 3 mekanikere, en lærling, en sælger, en kontorassistent, en værkfører og Ole.

Ole sørger for at holde det i familien, som hans far gjorde det, med hans firma. Derfor er et nyt generationsskifte er i gang. Oles nevø Simon er stille og roligt ved at komme med ind i firmaet.

Ole Hansen Automobiler er et troværdigt værksted, som folk holder af at komme ved. Det skyldes Oles mange års erfaring, hans evne til at få folk til at føle sig velkommen og så giver Ole ikke op! Hvis der er en bil ingen kan ordne, så kan Ole. – Derfor er han oftest at finde ude under kølerhjelmen på en bil, for Oles store viden er stadig meget efterspurgt og så kan han ikke lade være – han er jo født til det 😊

Din bils bedste ven…

… og din loyale samarbejdspartner.

Det er hvad Ole Hansen Automobiler vil være for dig og din bil.

Vi er leverandør af nyere brugte biler til både privat og erhverv, og samtidig er vi leverandør af serviceydelser i hele bilens levetid.

Service er i højsædet hos Ole Hansen Automobiler. Derfor har vi indført begrebet bil-ness – wellness til din bil. Du kan altså være helt sikker på at få en service ud over det sædvanlige. Vi gør en dyd ud af, at vores kunder skal føle sig velkomne og føle at de i os, har en sparringspartner, som rådgiver dem om deres bil.

Vi siger tingene som de er og det er meget vigtigt for os, at vores kunder forstår hvad vi siger, så de ikke føler de har fået en forklaring, de ikke kan bruge til noget.

Hos Ole Hansen automobiler hænger god service sammen med en god pris. Derfor vil du opleve at vores priser er meget konkurrencedygtige og ofte bland de bedste på markedet.

Vi ses hos Ole Hansen Automobiler